despre noi

MariaBolborici

Cosmetician și
Fondator Luxa Profesional

MariaBolborici

Cosmetician și
Fondator Luxa Profesional

Terminând studiile universitare în 1999, am devenit Jurist. Am lucrat timp de 17 ani în acest domeniu dar pasiunea mea pentru frumusețe și sănătate a înflorit continuu. Acumulând suficientă experiență în diverse arii de expertiză, inclusiv în ceea ce privește lucrul cu oamenii, în 2018, am putut să pun bazele, mai întâi, ale unui cabinet de estetică facială și dermatocosmetică, ca apoi, în 2021 să deschid împreună cu soțul meu, un salon de înfrumusețare, în care am inclus pe lânga serviciile de dermatocosmetică și înfrumusețare facială și servicii de masaj corporal. Pe lângă acesta, am dezvoltat și Centrul pentru Educare și Ghidare în domeniul frumuseții și sănătății – Luxa Profesional care se adresează clienților și specialiștilor.

Sunt o persoană dedicată, perfecționistă și care nu face rabat de la calitatea serviciilor pe care le oferă. Sudiez continuu și mă perfecționez ca om și ca specialist, pentru a putea oferi și a dărui și celorlalți din cunoștințele acumulate în acest domeniu fascinant.

HoriaBolborici

Tehnician Maseur și
Co-fondator Luxa Profesional

HoriaBolborici

Tehnician Maseur și
Co-fondator Luxa Profesional

Deși pregătirea mea inițială, 1997 – 2000 – 2004 (Politehnica și ASE), nu a avut de a face cu domeniul înfrumusețării, în 2020 m-am hotărât să ajut lumea prin intermediul masajului. Am decis să fac lucruri care să ajute holistic întreg corpul uman: minte și trup.

Așadar, în 2021, am dezvoltat împreună cu soția mea: Salonul de înfrumusețare și masaj corporal dar și Centrul pentru Educare și Ghidare în domeniul frumuseții și sănătății – Luxa Profesional.

Îmi place să fac lucrurile în mod studiat, cu foarte mare atenție la detalii și răbdare. Mă perfecționez continuu și dau tot ce este necesar pentru a oferi clienților șansa de-și recăpăta încrederea de sine și de a avea o viață mai bună.

Așa cum mă descriu clienții: ”Horia este o persoană caldă ce transmite calmitate și filtrează stresul” A.T.