vino în cabinetul nostru

servicii

Tratamentele și procedurile noastre sunt moderne, realizate cu aparatură și produse de ultimă generație, la prețuri competitive.

Folosim ingrediente naturale și profesionale pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate.
Satisfacerea nevoilor clienților noștri este principala noastră responsabilitate!

Echipa noastră profesională de experți în frumusețe, devotați și experimentați vă vor face să arătați perfect. Ne îmbunătățim în mod constant abilitățile, și studiem noi tendințe pentru a oferi clienților noștri servicii de top.

Tratamente faciale

CONSULTAȚIE ȘI DIAGNOSTICARE TEN: anamneză, completarea fișei individuale, examinare ten.

PREMIUM: demachiere/curățare, loțiune tonică, peeling enzimatic/gomaj, mască, ser concentrat, cremă de final, (SPF+BB).

PREMIUM PLUS: demachiere/curățare, loțiune tonică, peeling/gomaj, ser concentrat, mască, ultrasunet, fiolă/ser concentrat, cremă de final, (SPF+BB).

STAR: demachiere/curățare, loțiune tonică, peeling/gomaj, scruber, vaporizare(doar în cazuri speciale), extracții, ser/pipetă concentrată, electroderm, mască, ser concentrat, cremă de final, (SPF+BB).

TRATAMENTE FACIALE SPECIFICE: SLOW-AGING (gât și decolteu)

INTENS ENERGIZANT Q10: demachiere/curățare, loțiune tonică, peeling/gomaj, scrub, fiolă concentrată, masaj, mască, ultrasunet, cremă de final, (SPF+BB).

INTENS HIDRATANT Hyaluronic: demachiere/curățare, loțiune tonică, peeling/gomaj, scrub, fiolă/ser concentrat, masaj, mască, ultrasunet, cremă de final, (SPF+BB).

AHA - TERAPIE: demachiere/curățare, loțiune tonică, peeling/gomaj, aplicarea acizilor AHA, mască, cremă de final, (SPF+BB).

MASAJ FACIAL (30min): demachiere/curățare, loțiune tonică, peeling, ser/fiolă concentrată, masaj, cremă de final.

Tratamente faciale specifice

DERMATOCOSMETICE : Cuperoză, Dermatite, Psoriazis, Acnee etc.

DERMATO-TERAPIE: demachiere/curățare, loțiune tonică, peeling enzimatic, extracții, ser/pipetă concentrată, electroderm, mască, cremă de final, (SPF+BB).

Alte servicii: pensat, epilat față, vopsit sprâncene, vopsit gene.

Aparatura folosită în tratamentele cosmetice: ultrasunet, electroderm, scruber, radiofrecvența.

Masajul și tehnicile de masaj

Știați că originea cuvântului «masaj» nu are aceeaşi explicaţie la diferiţi specialişti? Unii consideră că acesta provine din limba arabă de la cuvântul «mass» sau «masch» - «atingerea uşoară», alţii - de la cuvântul grec «masso» - «a strange cu mâna», ori de la latinescul «massa» - «ce se lipeşte de degete». Din cele mai vechi timpuri masajul a fost o parte componentă a artei medicale.

Dar, indiferent de originea cuvântului, sensul cuvântului este acelaşi, iar noi, la Luxa Profesional le folosim pe toate pentru un plus de relaxare și în scop terapeutic doar pentru starea de bine a clienților noștri.

Tehnicile de masaj folosite sunt: netezirile, fricțiunile, frământatul, ciupiturile, chiropractica, presiunile, alături de folosirea cremelor speciale și a uleiurilor aromate.

  • MASAJ TERAPEUTIC
  • MASAJ DE RELAXARE
  • MASAJ REFLEXOGEN
  • MASAJ ANTICELULITIC
  • DRENAJ LIMFATIC
  • CHINETOTERAPIE ȘI PRESOPUNCTURĂ