Marirea pometilor (ridicare pometi) sau liftingul pometilor

Marire pometi – ridicare pometi cu acid hialuronic  este una dintre principalele metode de rejuvenare faciala nechirurgicala

Datorita cresterii in volum a pometilor, fata isi redobandeste “caracteristicile de tinerete” pierdute odata cu instalarea fenomenelor de aging.

ridicare pometi

Datorita diferitilor factori (genetici, stil de viata, mediu inconjurator, obiceiuri alimentare) se poate produce o pierdere a grasimii de la nivelul obrajilor avand drept rezultat un aspect imbatranit, ridat si o modificare a aspectului triunghiular al fetei.

Deasemenea, expunerea prelungita la razele solare, ultraviolete si fumatul in exces pot conduce la modificari de volum facial manifestate mai ales la nivelul pometilor.

Marire Pometi – Acid Hialuronic

Este o substanta importanta in procesele de refacere a volumului facial in special la nivelul pometilor prin ridicarea pometilor(marirea pometilor). Efectul injectarii de acid hialuronic la nivelul pometilor se datoreaza nu numai cresterii volumetrice cat si proceselor de regenerare si restructurare a colagenului din straturile profunde ale pielii si etajului mediu facial.

In clinica noastra utilizam unul dintre cele mai bune produde pe baza de acid hialuronic – Teosyal Ultra Deep. Este un produs pe baza de acid hialuronic utilizat exclusiv pentru marire pometi (ridicare pometi ). Rezultatele foarte bune obtinute si mai ales aspectul natural se datoreaza adaptabilitatii foare bune si posibilitatii de modelare individualizata a pometilor.

Procedura se poate realiza cu anestezie locala sau prin refrigerare locala si recuperarea se produce rapid ( 1-3 zile) ceea ce nu determina scoaterea din activitate a pacientei.

ridicare pometi

Procedura de marire a pometilor  dureaza maxim 30 minute si pacienta se poate reintegra imediat in activitate. Daca apar echimoze acestea vor trece in cateva zile.